• Laat je raken

    Lampegiet

Feestdagen in De Lampegiet

15-12-2017, 11:41 | Lezersnieuws | Dineke van Westen

In de decembermaand en rond de feestdagen staan er vele voorstellingen op het programma: voor ieder wat wils. Cabaret, musical, muziek of toneel: voor elke liefhebber is er genoeg aanbod!

Christmas with Anuna in de Oude Kerk - 21 december

De klassieker in Veenendaal: Anuna treedt op in de sfeervolle setting van de Oude Kerk op de markt. Een prachtig kerstconcert, het ideale cadeau.

Merry Christmas met René van Kooten - Tweede kerstdag

Een kerstconcert met Pearl Jozefzoon, Charly Luske en René van Kooten. Dit gelegenheidstrio brengt de mooiste kersthits ten gehore in een intiem en sfeervol theaterconcert. Perfect voor een uitje met vriendinnen.

The Magic of Jeans - 28 december

Een spetterende, swingende avond gebracht door de toptalenten van The Magic Of Jeans. Stilzitten tijdens dit concert is onmogelijk!

Oudejaarsconference - 30 december

Als er één jaar schreeuwt om een oudejaarsconference, dan is het 2017 wel. Vincent Bijlo in top vorm: lachend het nieuwe jaar in!

Grote BroerZus festival - 3 januari

Net in het nieuwe jaar staat het grote BroerZus festival in ons theater. Een geweldige belevenis voor alle kleintjes vanaf 4 jaar. Met een speeltuin in de foyer en verschillende voorstellingen in het hele theater. Voor papa, mama en kinderen!

Laat je raken door de meest bijzondere en originele voorstellingen en beleef de kerstgedachte in De Lampegiet.