• de kleine zeemeermin

    Nick van Ormondt

Familievoorstelling De Kleine Zeemeermin in De Lampegiet

14-03-2019, 16:53 | Lezersnieuws | Eva

Het wereldberoemde sprookje van De Kleine Zeemeermin is op woensdag 3 april te zien in Theater De Lampegiet. Musicalster Sita Vermeulen vertolkt de rol van Elize, de kleine zeemeermin in deze “spetterende voorstelling voor de hele familie.”

Onderwaterwereld komt tot leven
De Kleine Zeemeermin is een show vol met avontuur, humor, prachtige liedjes en kleurrijke kostuums. “Sprookjes zijn magisch”, vertelt de musicalster. “Je waant je in een hele andere wereld vol fantasie”. De voorstelling speelt zich af in de onderwaterwereld: “Het decor is hierop aangepast. Maar we dragen bijvoorbeeld ook schoenen met wieltjes om zo de onderwaterwereld tot leven te brengen en dansen er kwallen en vissen mee.”
 

Van Hoorne Entertainment
De Kleine Zeemeermin is inmiddels het elfde sprookje dat Van Hoorne Entertainment naar het theater brengt. Herkenbaar aan de Van Hoorne producties is onder andere het populaire duo Titus en Fien dat in elke productie terugkeert. Na afloop van de voorstelling organiseert Van Hoorne Entertainment een swingend Onderwaterbal en een meet & greet met alle acteurs van De Kleine Zeemeermin in de foyer van het theater.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor  € 18,50 via www.lampegiet.nl