• De nieuwe Eyelove afdeling

    Artifoto

Eyelove XL in Veenendaal

22-06-2018, 15:31 | Lezersnieuws | Marco

 

 

Eyelove XL in Veenendaal

 

Artifoto, de Veenendaalse fotospeciaalzaak, gevestigd in de Hoofdstraat besloot in oktober 2016 het assortiment met een nieuwe productlijn uit te breiden.

Dit werd een brillenafdeling van Eyelove, een grote brillenleverancier die al op 150 verkooppunten in Nederland aktief is.

 

Het unieke concept van Eyelove biedt de mooiste monturen, brillenglazen van hoge kwaliteit en goede service voor de scherpste prijs. Bij Eyelove heb je een complete bril op je eigen sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49 euro, een multifocale bril met leesgedeelte voor slechts 99 euro en een multi-plus bril met breder leesgedeelte voor 149 euro. Binnen 2 weken kan de bril worden opgehaald en wordt deze bij u afgesteld.

Ook kun je bij Eyelove terecht voor een zonnebril op sterkte met bruin, groen of grijs glas voor dezelfde prijs. In elk verkooppunt zijn voorbeelden van het zonneglas aanwezig. Er zit een UV400 bescherming op. Het is ook mogelijk om zonneglazen zonder sterkte te bestellen.

 

Omdat het concept van Eyelove bij Artifoto vanaf de eerste dag erg succesvol is heeft men besloten deze afdeling meer ruimte in de winkel te geven. De presentatieruimte is verdubbeld en daardoor mag Artifoto zich een Eyelove-XL winkel noemen.

In een normale Eyelovewinkel kun je kiezen uit 175 monturen. Een XL winkel heeft er minimaal 350 op voorraad.

De collectie monturen wordt regelmatig vernieuwd. Eyelove heeft voor ieder wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor iedere gelegenheid een passende bril.

Bovendien kun je ook terecht voor een gratis oogmeting.

 

Kom naar Artifoto en laat je overtuigen van de kwaliteit en keuze van de monturen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Compleet bij Eyelove Brillen is inclusief:

Montuur naar keuze, glazen op iedere sterkte met kraswerende laag en ontspiegeling bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00, gratis oogmeting, niet goed=geld terug-garantie en een luxe brillenkoker!

 

Ondanks deze uitbreiding van de Eyelove afdeling kun je bij Artifoto nog steeds terecht voor een mooie camera met allerlei toebehoren, een officiele pasfoto, een trouwreportage enz.  In de ruime studio die onlangs opnieuw is ingericht kun je terecht voor een leuke familie- of babyfoto, een fotoshoot of gezinsfoto

Kom naar Artifoto, Hoofdstraat 84, Veenendaal!

Open: ma 13.00-17.30 u, di-do: 09.30-17.30 u, vr 09.30-21.00 u za 09.30- 17.00 u.