• het koor Rejoice

    Rejoice
  • Hannah van der Meulen

    Ichthus College
  • Expeditieleden

    Ichthus College

ExpeditieArmenië2019 organiseertBenefietconcert

15-05-2019, 10:13 | Lezersnieuws | Heico

Op maandag 20 mei wordt er in het Ichthus College een benefietconcert gehouden waarbij de kaartverkoop (€5,- p/p) volledig ten goed komt van de in oktober 2019 te houden reis naar Armenië.

Initiatiefnemer voor deze actie is Hannah van der Meulen (14) die, samen met 10 andere leerlingen en 3 leerkrachten, deze reis gaan maken. "De hulp die wij daar gaan bieden aan de mensen in Armenië kost natuurlijk geld. Vanaf maart zijn wij als groep al bezig om zoveel mogelijk geld op te halen om daar diverse projecten te bekostigen. Het is een hele expeditie om dit voor elkaar te krijgen". 
Het Ichthus College streeft er naar om elk jaar dit soort projecten te ondersteunen. Voor deze expeditie is contact gezocht met stichting 'Kom over en Help' die de ervaring heeft om projecten te ondersteunen in landen waar de lokale bevolking het erg moeilijk heeft.

Hannah heeft voor deze actie het koor Rejoice uit Veenendaal bereid gevonden dit mede mogelijk te maken. "Het koor Rejoice oefent elke maandag in het Ichthus College en mijn vader zit op dat koor. Het leek mij een leuk idee om dit te doen en met de kaartverkoop mijn financiele bijdrage te leveren aan de project. Gelukkig zag de dirigent dit ook zitten en werd alles in gang gezet. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat veel mensen deze actie, door te komen, ondersteunen."
Reserveren van de kaarten is mogelijk via de website www.expeditiearmenie2019.nl maar kaartverkoop aan de kassa kan natuurlijk ook. De zaal (Ichthus College aula A) is om 19:30 open. Het concert begint om 20:00 uur.