• VLNR Gert, Stephanie, Mark, Marieke

    R. Dillen

EILANDENGROEP VEENENDAAL-OOST KRIJGT VORM!

26-06-2019, 10:43 | Lezersnieuws | Gert

De afgelopen tien jaar is de nieuwe wijk Veenendaal-Oost enorm gegroeid en inmiddels ongekend qua populariteit. Op het meest zuidelijke deel wordt momenteel hard gewerkt aan het bouwrijp maken van nieuwbouwproject Archipel.

 

Het nieuwbouwplan omvat luxe watervilla’s, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en een goede hand vol seniorenwoningen. Begin dit jaar startte de verkoop van fase I, waarvan 70% is verkocht. Inmiddels is ook de verkoop van fase II gestart. De kwaliteiten zitten hem vooral in de hoeveelheid watergangen die dit deelproject rijk is. Het vergt niet veel verbeelding om u zelf te zien zitten op de eigen vlonder aan een brede watergang. Voor talloze kopers was dat dan ook de trigger om hun handtekening te zetten onder de koop- en aanneemovereenkomst. Zo’n woonkans krijg je immers zelden.

 

Er zijn nog enkele (voornamelijk vrijstaande) woningen beschikbaar. Dus heeft u ook verhuisplannen of bent u gewoon benieuwd? Meer informatie is verkrijgbaar op de website: www.archipel-veenendaal.nl of bij een van de verkopend makelaars: Ditters Makelaars 0318-529 968 of VC Makelaars 0318-504 345