• Impressie van het nieuwe pand van Diviande

    Diviande

Diviande is verhuisd

01-03-2018, 16:10 | Lezersnieuws | Jan

Na ruim 25 jaar verlaat vleesverwerker Diviande haar bekende plek in Twello. Om haar groei en kwaliteit voort te kunnen zetten en de relaties ook in de toekomst goed te kunnen blijven bedienen, viel ongeveer anderhalf jaar geleden de keuze op nieuwbouw in Veenendaal. Sinds deze week is het nieuwe pand door Diviande in gebruik genomen.

Vele klanten, zowel nationaal als internationaal, weten Diviande te vinden voor het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten. De bestaande locatie bleek afgelopen jaren te klein om verdere groei te verwezenlijken. In 2017 is daarom, in samenwerking met Jan Zandbergen BV, gestart met de bouw van een nieuw pand in Veenendaal.

De nieuwe locatie beslaat een vloeroppervlakte van bijna 8000 m2, daarmee heeft Diviande nu dubbel zoveel ruimte voor haar activiteiten. Met het oog op marktonwikkelingen is het bedrijf nu goed uitgerust met diverse speciale productieruimtes ten behoeve van onder andere high care, convenience en halal producten.

Verder is er een experience centre gecreëerd. In het experience centre kan Diviande klanten haar productieproces, verpakkingswijzen en merken tonen. Zo staan er kleinere versies van de machines die in de productiefaciliteit worden gebruikt en is er een winkelopstelling gemaakt.

Uiteraard is de nieuwe locatie voorzien van de modernste en duurzaamste oplossingen waardoor natuur en milieu minder belast worden. Het pand is dan ook gebouwd volgens BREEAM-NL eisen.

Over Diviande  Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig vlees. Het verzorgt het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees  voor de Retail, Horeca,  Cash en Carry markt. Van huis uit ligt haar specialisatie bij het leveren van diepgevroren producten, maar ook vers voorverpakt vlees behoort tot de mogelijkheden. Naast private label gemaksconcepten voor professionals en consumenten, voert Diviande ook haar eigen merken zoals Portionfrost®, Passion for Meat, en voor derden, The Meatlovers. Ambacht en innovatie gaan bij Diviande hand in hand. Al haar medewerkers zijn professionals, met hart voor het slagersvak, en zij werken met zorg aan de wensen van de klant. Diviande is  BRC en IFS gecertificeerd. Met meer dan 25 jaar ervaring in vleesproducten en diepvriestechnologie mag u vertrouwen bij Diviande aan het juiste adres te zijn voor kwaliteitsvlees en gemaksconcepten. Voor meer informatie zie www.diviande.nl