• Keukenteam Restaurant Mucha

    Arjenne

Diner en Theater: Het perfecte avondje uit bij Restaurant Mucha

12-01-2019, 19:08 | Lezersnieuws | Jelle

Veenendaal –  Ga je binnenkort naar een voorstelling? Maak dan je avond compleet en start je avond met een smaakvol diner bij Restaurant Mucha in Veenendaal. Het restaurant ligt op een prachtige locatie aan het water en op steenworp afstand van het Theater. Voor wie gezellig uitgebreid wil dineren, biedt Restaurant Mucha een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50. ‘Je kan dan zelf een driegangendiner samenstellen uit onze gehele menukaart. Uiteraard met een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze toppers? Onder andere de carpaccio à la Mucha en de rib-eye van de grill zijn zeer geliefd onder onze gasten’, vertelt eigenaar Jelle Gerritsen enthousiast. ‘Natuurlijk zijn de gerechten uit de menukaart ook los te bestellen’.

TERRAS EN RESTAURANT AAN HET WATER
Bij Restaurant Mucha wacht je altijd een gastvrij onthaal. De moderne uitstraling en sfeervolle ambiance zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. ‘En als straks het voorjaar weer begint, dan is het heerlijk vertoeven op ons unieke terras aan het water’, vertelt eigenaresse Corrie Gerritsen vol trots.

Altijd op de hoogte blijven? Volg Restaurant Mucha dan op Social Media (twitter, facebook en instagram).
 
Restaurant Mucha is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16:30. Voor meer informatie, reserveren of het bekijken van onze menukaart: www.restaurantmucha.nl