• Jac. van Hardeveld bestaat 120 jaar

    Jac. van Hardeveld

De verbouwing is begonnen bij Jac. van Hardeveld!

01-02-2018, 16:50 | Lezersnieuws | Monique Meijer

Bij Jac. van Hardeveld gaan de slopers door het pand. Deze week was het eindelijk zo ver: de klap van de eerste breekhamer klonk. Na een jaar van plannen en voorbereiden, is de verbouwing nu officieel begonnen.

We zijn natuurlijk vandaag (en in de toekomst!) nog gewoon bereikbaar voor het bestellen van kantoorartikelen zoals nietjes, papier en pennen. Deze artikelen kun je bestellen in onze webshop. Vandaag besteld, de volgende werkdag op je bureau. Onze showroom krijgt een metamorfose: fase 1 van ons inspiratiehuis is aanstaande! Inmiddels is de hele begane grond een kale, lege ruimte! Spannend? Enorm! Want nu is er geen weg meer terug.

Een fantastische uitdaging

Maar tegelijkertijd: wát een fantastisch gevoel. Wij zijn de volgende generatie die dit familiebedrijf gaan voortzetten. Een jubileumjaar, want dit bedrijf wordt al 120 jaar van vader op zoon doorgegeven. Dit zie je nog steeds terug in onze naam. Maar wat het verschil maakt? De tijd waar in we leven. Al vier generaties lang mag iedere Van Hardeveld die aan het roer staat zijn eigen koers bepalen. En nu is het aan ons. Een geweldige uitdaging. Deze gaan we dan ook graag aan.

Jubileumfeest

Nu natuurlijk de vraag: hoe zetten wíj die toekomst van Jac. van Hardeveld voort? Houden we vast aan 'Kwaliteit voor kantoor ? Of gaan we iets heel nieuws doen? We staan te popelen om jullie onze visie en plannen te vertellen. Nog even geduld tot 15 maart. Dan vieren wij ons jubileumfeest, samen met diversen genodigden. Tijdens dit feest delen we onze visie en openen we de deuren van ons inspiratiehuis!

Maar nu moeten wij eerst nog even door het stof kruipen. Letterlijk. Kom maar op met die moker!