• Bella Italia

    Robin Kamphuis

De mooiste Italiaanse topsongs in De Lampegiet

22-02-2018, 14:11 | Lezersnieuws | Manouk de Koning

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs. Donderdag 22 maart in Theater De Lampegiet!

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia. Singer-Songwriter Leonie Meijer stond in de theaters met diverse soloprogramma's, was finaliste was in The Voice en behaalde diverse top 40-noteringen met haar singles en albums. Marijn Brouwers studeerde na zijn opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in 2011 cum laude af aan het conservatorium Fontys in Tilburg en heeft al veel lovende recensies gekregen op zijn voorstellingen Beste meneer Halsema en Aznavour. Kortom, deze samenwerking beloofd een succes te worden. Dit met de mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 29,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur aan de balie van het theater.