• Moederdagactie De Markt Online

    De Markt Online

De markt zet alle moeders (vrouwen) in het zonnetje!

16-04-2019, 10:01 | Lezersnieuws | Dominique

Zondag 12 mei is het weer moederdag. Daarom zetten de Markten in Veenendaal op dinsdag 7 mei, vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei de moeders (vrouwen) in het zonnetje. Op de markt worden diverse acties gehouden m.b.t de markt. De marktondernemers hopen met deze acties meer bezoekers naar de markt te krijgen. Op de markt staat ten slotte de sfeer en beleving centraal. De moederdagactie die begin mei start moet hier dan ook aan bijdragen. Een originele actie die bestaat uit diverse leuke activiteiten.

Rozen uitdelen op de markt Zorg dat je als moeder/vrouw dinsdag 7 mei, vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei op de markt bent. Op dinsdag worden er 150 uitgedeeld op de markt aan moeders (vrouwen), op vrijdag 150 en op zaterdag maar liefst 300 rozen. De rozen worden willekeurig uitgedeeld en op=op. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Bij de rozen krijgt u ook een klein kaartje, waar u uw gegevens kan/mag invullen. Dit kaartje mag u inleveren op de markt bij Veendaler Kaas. Uit de ingeleverde kaartjes wordt per marktdag een winnaar gekozen. Dit betekent dat er uiteindelijk maar liefst 3 winnaars zullen zijn. Deze winnaars ontvangen een cheque voor een heerlijke overnachting met ontbijt in een luxe kastee/hotel. De gelukkige winnaar wordt op woensdag 22 mei bekend gemaakt op de website (www.markten-veenendaal.nl) en social media (@marktenveenendaal) van de markt. Houd deze pagina’s dan ook goed in de gaten.

Markten Veenendaal De markt heeft, zoals u hierboven ziet een eigen website, Facebook en Instagram pagina. Hierop vindt u allerlei informatie over de markt, zoals informatie over de ondernemers, aanbiedingen, recepten, nieuwsberichten en winacties. Ook op de social media pagina’s wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle marktactiviteiten. Blijf deze pagina’s goed in de gaten houden voor de leukste acties en activiteiten op de markt.