• Purper's passie

    Robin Kamphuis

De definitie van passie door theatergroep Purper in De Lampegiet

05-12-2018, 12:35 | Lezersnieuws | Dineke

Theatergroep Purper gaat op 19 november in Theater De Lampegiet op zoek naar de populariteit van passie. De cabaretgroep heeft wisselende spelers. Voor deze show PURPER’s passie, staan de getalenteerde Frans Mulder, Erik Brey, Diederick Ensink en nieuwkomer Anne van Veen op het podium. Ze nemen de bezoekers van De Lampegiet mee met hun muzikale hersenspinsels.

Wat is passie?
Tijdens de show nemen de scherpzinnige spelers het begrip passie onder de loep. Wat houdt passie in, wat zegt het woord passie? Er is zelfs supermarktbrood dat Liefde & Passie heet. ‘En hoe belangrijk is het eigenlijk om zo nodig je 'passie' te volgen? Van een pakje crackers kun je ook heel gelukkig worden. Of van thuiskomen bij de man met wie je al veertig jaar samenwoont.’

Muzikale bezinning
Purper staat bekend om shows met een goede mix van ontroering en humor. Een goede afwisseling daartussen en veelzijdige muzikale ondersteuning. Het thema passie is erg actueel. Tegenwoordig heeft iedereen een bucketlist en jaagt zijn dromen na, maar is dat wel goed? Het is Purper toevertrouwd om het publiek van De Lampegiet stil te laten staan en te raken met prikkelende vondsten rond het relatieve begrip passie.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 27,30 via www.lampegiet.nl