• Jan Dekker en Nico Wagenvoort (Loonvisie) gaan positief gestemd een samenwerking aan.

    Wim Brouwers

Darter Jan Dekker vindt steun in nieuwe hoofdsponsor Loonvisie

20-02-2017, 17:50 | Lezersnieuws | Jose Janssen

2017 is goed begonnen voor de Nederlandse dartssport en zo ook voor Jan Dekker. De Drentse Darter, tegenwoordig woonachtig in het Friese Bolsward, heeft de handen ineengeslagen met Loonvisie salaris- en personeelsadministratie uit Rhenen.

Het salarisadviesbureau bestaande uit arbeidsjuristen, salarisadministrateurs, HR en P&O-specialisten ziet de samenwerking als een kansrijke investering. Directeur Nico Wagenvoort vindt Dekker een perfect visitekaartje voor het bedrijf: "We hebben beide affiniteit met sport en financiële dienstverlening en ik denk dat we een prima aanpak voor de komende 2 jaren hebben vastgelegd. Waarbij Jan ons goed kan helpen bij onze uitbreiding naar het Noorden".

Met de steun van het salarisadviesbureau Loonvisie weet Dekker zich verzekerd van een hoofdsponsor en kan hij in 2017/2018 een belangrijke stap zetten richting de top-32 van de wereld. Jan 'Doubledekker' Dekker staat 55e van de PDC Order of Merit en is een nieuwe weg ingeslagen. Loonvisie steunt de topdarter hierbij en hoopt op een mooi vervolg van zijn dartscarrière. De nieuwe partners zijn positief gestemd voor de toekomst.