• Kom 'Ruimte voor ontwikkeling' ervaren op het CLV!

    PR

CLV presenteert nieuwe talentklas tijdens Open Huis

11-01-2018, 12:20 | Lezersnieuws | Annet Dankelman-Verwelius

Vrijdagmiddag en -avond 26 januari is het weer Open Huis voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool en hun ouders. Tussen 16:00 en 21:00 uur laten leerlingen en docenten zien wat zij verstaan onder 'Ruimte voor ontwikkeling'.

Het CLV is een open, Christelijke school waar leerlingen alle ruimte krijgen om te ontdekken wat bij hen past en hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Met de verschillende talentklassen Economics and Social Business, kunst en cultuur, Science en sport en een uitdagend gymnasium (Cambridge Engels en verrijkt Nederlands) is er altijd iets te kiezen. Naast school tijd hebben voor een ander talent? Dat kan op het CLV met MAATwerk leren! Een project waarbij leerlingen voor een klein deel zelf eigenaar zijn van hun rooster.

Nieuw: talentklas Economics and Social Business

Vanaf schooljaar 2018-2019 biedt het CLV de vierde talentklas aan: Economics and Social Business. Tijdens de talentklas Economics and Social Business worden leerlingen zich ervan bewust dat winst maken meer is dan geld verdienen. De maatschappelijke en sociale impact hiervan is minstens zo belangrijk. De talentklas is voor leerlingen van mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Tijdens het Open Huis hebben leerlingen de mogelijkheid om van alles over de school, het onderwijs en de buitenschoolse activiteiten te weten te komen en om de sfeer te 'proeven'. Want het is ook belangrijk dat leerlingen zich thuis voelen op het CLV. De middag en avond staan in het teken van 'veel doen' en 'lekker rondsnuffelen'. En leerlingen die nu al meer willen weten over het CLV kunnen een kijkje nemen op: www.openhuisclv.nl.