• Marieke Overduin (links) en Marije Stegenga (tweede van rechts) op verkiezingstoer bij Charim

    CDA Veenendaal

CDA bezoekt Charim met Hart voor Zorg

15-02-2019, 11:00 | Lezersnieuws | Ron

CDA Veenendaal bezocht op Valentijnsdag de medewerkers van Charim in de wooncentra De Engelenburgh in Veenendaal en De Tollekamp in Rhenen om hen te bedanken voor hun hart voor zorg.

“Mensen die werkzaam zijn in de Zorg, zijn van onschatbare waarde, “ vindt het CDA. Juist op de dag van de Liefde, op Valentijnsdag, bedankt CDA Veenendaal tijdens de Hart voor Zorg actie, alle zorgverleners voor hun liefde en aandacht waarmee ze hun werk dagelijks doen.

Marieke Overduin en Marije Stegenga, kandidaten voor het Waterschap en voor de Provincie Utrecht hebben beiden veel affiniteit met de zorg. Daarom willen zij graag de  zorgmedewerkers in het zonnetje zetten.

Meer dan 60 personeelsleden kregen van de CDA-leden een liefdevolle kleine attentie overhandigd. De medewerkers waren blij verrast en waardeerden de actie zeer. Harold Schonewille, fractievoorzitter van CDA Veenendaal, gaf in zijn korte toespraak aan hoe belangrijk zorgverleners zijn. Hun liefdevolle inzet is onmisbaar in Veenendaal en Rhenen.

Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie met vijftien locaties in de regio's Zeist en Veenendaal. Behalve De Engelenburgh heeft Charim in Veenendaal ook de locaties De Meent en ’t Boveneind en in Rhenen de Tollekamp. Zo'n 1600 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten zich in om ouderen te ondersteunen, van het organiseren van welzijnsactiviteiten tot het bieden van hospicezorg.