• Rock4

    John Klijnen

A capella formatie Rock4 in De Lampegiet

23-05-2018, 10:13 | Lezersnieuws | Manouk

Bijna 1000 concerten, uitverkochte zalen door heel Europa en dat alleen gebruikmakend van hun stemmen. Rock4 treedt sinds 2001 zeer succesvol op met uitverkochte a capella concerten. Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse Rock4 wordt een hele bijzondere. De show zal geheel in het teken staan van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. Vrijdag 1 juni in Theater De Lampgiet.

De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total festival in Graz en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette. Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Tenor Luc Devens is de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers de heldere klassieke tenor, Luc Nelissen de warme bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep.

Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road, waarin rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica indrukwekkend met elkaar verenigd zijn. De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 23,00 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater.