• Eric van Sauers

    Sabrina van den Heuvel

Cabaretier Eric Van Sauers in Veenendaal

14-11-2017, 11:51 | Lezersnieuws | Dineke van Westen

Eric komt met een gloednieuwe theatershow naar Veenendaal. In de afgelopen jaren heeft Eric zich ontwikkeld tot een van de beste verhalen vertellers. Zo vertelt hij hilarische verhalen, maar tegelijkertijd ook verhalen die pijn doen, ontroeren en gevaarlijk zijn. De Lief en Leed Tour van Eric van Sauers is op donderdag 21 december te zien in Theater De Lampegiet.

Eric won in 1997 het Camarettenfestival. In 1998 ging zijn eerste soloprogramma 'Eric van Sauers is Eric van Sauers' in première. Daarna heeft hij in verschillende films gespeeld waaronder Baby Blue, Flirt en Hart beat. Eric heeft ook verschillende theatertours gehad, Ontroert was zijn vorige tour in 2014. In De Lief en Leed Tour vertelt hij op zijn manier het lief en leed wat hij allemaal meegemaakt heeft. Er wordt gelachen, ontroerd en soms een traantje weggepikt.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 22,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater