Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 10 juli 2019

24-06-2019, 13:58 | Lezersnieuws | Roy

Op woensdag 10 juli 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer. De locatie is het gebouw van Welzijn Barneveld, Veluwehal, 1e etage, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld.

 

Hans Holtslag, acteur met de ziekte van Parkinson, speelt de voorstelling “Tuitende tranen”. Dit is de derde in een reeks van drie optredens, die Hans overal in het land met veel succes heeft gespeeld.

Een voorstelling over hoe je je emotioneel incontinent kunt voelen en waarin je ontdekt dat je alleen maar los kunt laten wat je omarmd hebt.

 

Dit is een middagvoorstelling. Hans speelt achterelkaar door; er is dus geen pauze. De zaal gaat open om 13.30 uur. Toegang is gratis, maar i.v.m. de beschikbare ruimte is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dat kan bij voorkeur via e-mail: info@parkinsoncafebarneveld.nl of per telefoon/tekst: 06-21216975.