• Foto Danielle Schroder bij een banner met het logo van de beroepsvereniging

    Danielle Schroder
  • Logo van de voorjaarscampagne

    BGN

Bij Gezond Gewicht-IQ start afslanken met een feestje op je bord

15-04-2019, 17:37 | Lezersnieuws | Danielle

Veenendaal, 15 april 2019

Afvallen. Niet het leukste werkwoord wat er is. Toch zijn velen er alweer mee bezig met het oog op de komende zomer. Gewichtsconsulent Daniëlle Schröder van Gezond Gewicht-IQ gelooft niet in maaltijdshakes, crashdiëten of met honger naar bed. Met de campagne ‘Feestje op je bord’, die Gezond Gewicht-IQ voert met de overkoepelende beroepsvereniging BGN, laat zij zien dat afslanken op een gezonde, verantwoorde en leuke manier mogelijk is. Gewoon, met gezond verstand naar een gezond gewicht.

Negen weken lang elke week een challenge om gezonder te eten

Gewichtsconsulent Daniëlle Schröder: “Feestje op je bord is een vrolijke campagne die gaat over variëren met gezonde voeding. Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. Ik probeer tijdens de campagne mensen te inspireren met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten. Zodat je straks met meer energie en slanker de zomer in gaat”. De uitdagingen en recepten zijn te vinden op haar Facebookpagina en website(www.facebook.com/gezondgewichtiq en www.gezondgewicht-iq.nl).

Persoonlijk advies, vergoeding vanuit de verzekering mogelijk

Gezond Gewicht-IQ biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Feestje op je bord’ heeft zij op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van de praktijk. Doordat Daniëlle Schröder is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) is vergoeding vanuit de aanvullende verzekering vaak mogelijk.