• Bedrijventoernooi Knallend het jaar uit

    Alex Admiraal

Bedrijventoernooi VRC 'Knallend het jaar uit' succes

03-01-2018, 20:10 | Lezersnieuws | Rineke Sloetjes

Zaterdag 31 december 2017 werd er door voetbalvereniging VRC in Veenendaal het eerste bedrijventoernooi op de buitenvelden georganiseerd, genaamd 'Knallend het jaar uit"".

Op een leuke manier werden de bezoekers ontvangen op de rode loper omringd door auto's die door de sponsors waren neergezet. Nadat de bedrijven zich om 11.30 uur hadden aangemeld bij VRC, kon er om 12.00 gestart worden met de wedstrijden die gespeeld werden op het hoofdveld en veld 3. In totaal waren 14 teams ingeschreven. Het toernooi stond in het teken om de bedrijven op een juiste manier in het zonnetje te zetten. Sportiviteit en gezelligheid stonden bovenaan, maar de wil om dit toernooi te willen winnen voor jong als oud ging heel goed samen.

De wedstrijden werden gespeeld volgens de regels van het 35+ schema. Wedstrijden duurden 12 minuten en er waren twee poules van 7.

Een spannende finale tussen de oude generatie van VRC (van Braak Accountants) en (installatiebedrijf Bouman) de nieuwe generatie eindigende in 0-0. Om een winnaar aan te wijzen werden penalty's genomen. Tot de laatste penalty ging het gelijk op. Door het missen van de laatste penalty van Braak accountants kon Bouwman de wisselbeker in ontvangst nemen. De wisselbeker is beschikbaar gesteld De Veensche Businessclub.

Inmiddels hebben we de toezegging gedaan om volgend jaar de tweede editie door te zetten.

Voor alle deelnemers als toeschouwers was er de hele dag snert beschikbaar en later was er voor iedereen hutspot, boerenkool, zuurkool met worst beschikbaar.

Alex Admiraal, een van de organisatoren geeft aan: ''Het was echt een groot succes, we hebben een mooie en sportieve middag met elkaar beleefd. Ook de deelname en opkomst van 14 bedrijven met hun teams was super. En natuurlijk dank aan onze sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt".

Het bedrijven toernooi is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors

De Veensche Businessclub, UNICA fire safety, Huibers Electra, Van Braak accountants, V&L Transport, Docomar, Cateringservice 't Noorden, Pothof, BOMM smaakmakers, Deko Sign & Stuif Entertainment

Bal Sponsors: Saving Support, Van Schuppen makelaars, Bijacq, Intro Bouw, Alvoba Personeelsdiensten, De Markt, Huis & Hypotheek & AirHouse Midden Nederland

Alex Admiraal: 'Knallend het jaar uit'is zeker voor herhaling geschikt', en daar gaan we ons best voor doen dit komende jaar. We wensen alle bedrijven en deelnemers een heel sportief en goed 2018 toe!'.