• Krassen op de motorkap

    Jacob Freeke

Autokrasser actief die Veenendaal Oost teistert

28-01-2019, 23:09 | Lezersnieuws | Jacob

De afgelopen dagen verschijnen er regelmatig meldingen op de Facebook pagina Veenendaal Oost van bekrassingen van auto's in de wijk. Ook ik ben daar slachtoffer van geworden. Tevens een buurman twee huizen verder (op dezelfde avond) en ook nog twee bewoners in de buurt. Had al eerder melding gezien van iemand anders. En nu vandaag verschijnt er weer een melding. Het valt op dat er veel Audi's bij zitten. Bij de laatste lijkt er zelfs " Fuck you" op de motorkap ingekrast te staan. Zo zinloos en triest dat dit door kan gaan zonder dat de dader wordt gepakt en opdraait voor de veroorzaakte schade. Blijf van een andermans spullen af!

Heb vorige week aangifte gedaan bij de politie maar die belsuiten er niets mee te doen. Heb bericht naar wijkagent gestuurd dat ik graag overleg wil hoe de pakkans vergroot kan worden in de wijk. Bij mij is het nu de 3e keer in de 2 jaar dat we hier wonen. Ik denk na over het plaatsen van beveiligings camera's en wil graag overleg met de politie.

Nog niets gehoord. Leek me goed om ook de Venendaalse krant hierover te informeren zodat er meer bekendheid over komt zodat we als bewoners onze krachten kunnen bundelen. Samen sterk.  Heb begrepen dat er in Veenendaal west een soortgelijke golf van autobekrassingen de wijk overspoelde.