• Interieurontwerper Victor Pedro Salazo

    Terpstra Media

Angolese interieurstudio Salazo vestigt zich in Veenendaal

13-03-2018, 18:03 | Lezersnieuws | F.M.

VEENENDAAL - Dingen maken waar mensen blij van worden, dat is de missie van Victor Pedro Salazo (27), eigenaar en oprichter van interieurstudio Salazo. Al vanaf kleins af aan is de in Angola geboren Victor bezig met het bedenken van nieuwe creaties. Geen wonder was het dan ook, dat hij zich ontwikkelde tot een heuse meubelkunstenaar. Want dat is het werk als interieurontwerper voor hem: kunst. 

Interieurstudio Salazo is sinds kort verhuisd. Victor ontwerpt de meubels, interieuren en keukens tegenwoordig vanuit zijn studio in Veenendaal. Bijzonder detail is dat Victor een echte vakman is, en niet alleen ontwerpt, maar ook de realisatie voor zijn rekening neemt. Op die manier kan hij de perfectie van zijn kunstwerken garanderen. 

Salazo richt zich vooral op het ontwerpen van unieke meubels en interieuren op maat. Iets waar de afgelopen jaren steeds meer vraag naar is. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Die zijn namelijk beter voor de gezondheid en het milieu, en ook vaak zeer duurzaam. 

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan kunt u kijken op de website: www.salazo.nl of e-mailen naar victor@salazo.nl