• Adele

    Theater De Lampegiet

The Adele Project in Theater De Lampegiet

20-02-2019, 14:52 | Lezersnieuws | eva

De Britse zangeres Adele is een wereldster die niet snel naar Veenendaal zal komen. De vertolking van The Dutch Adele: Jolanda Knecht en een team van gepassioneerde conservatorium muzikanten geeft een ‘Adele waardig’ optreden, waar fans van zullen smullen.

Alle hoogtepunten
Hello It’s Me door The ADELE Project is een muzikale theatershow met een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en een fantastisch geluid. Tijdens de show komt Adele op een innemende manier echt tot leven. Je voelt en beleeft alle energie en intensiteit van Adele. Een muzikale reis van de hoogtepunten uit haar 3 studio albums en spectaculaire live shows.

Een van de beste tribute acts
The ADELE Project heeft in de afgelopen jaren bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele, perfect te kunnen uitvoeren en wordt door kenners en critici wereldwijd gezien als één van de beste tribute acts. Dit wordt een avond vol hits van nu voor jong en oud!

Meer informatie
De voorstelling is zaterdag 9 maart en begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 18,05 - via www.lampegiet.nl