• de school

    St. naar school in Haïti

Actie Warm Hart KRO

15-05-2018, 21:41 | Lezersnieuws | Joke

Stichting naar school in Haïti verdient een steuntje in de rug.

Elk jaar geeft KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. KRO-leden kunnen het goede doel waar zij vrijwilligerswerk voor doen of een warm hart toedragen aanmelden, deze doelen maken kans op een donatie van €2.500, €5.000 of €10.000.

Joke Thijssen uit Veenendaal is één van de deelnemers aan deze actie en probeert nu voor haar inzending, Stichting naar school in Haïti, zoveel mogelijk stemmen te werven en zo misschien wel €10.000 te verdienen voor Stichting naar school in Haïti.

Joke Thijssen vertelt waarom juist haar goede doel dit financiële steuntje in de rug van de KRO zo verdient: Ik heb grote bewondering voor Marijke Zaalberg, die al bijna 20 jaar de motor is van St. Naar School in Haïti en daar woont en werkt. In december 2018 bestaat de Stichting 20 jaar. een mooi moment om extra fondsen te ontvangen voor de voortzetting van de school. Zie website: stichtingnaarschoolinhaiti.nl. U helpt de Stichting enorm door op het door mij gekozen goede doel te stemmen! Dit kan op: https://www.kro.nl/geven/stichting-naar-school-in-haiti