Zaterdag 21 oktober 2017 in De Basiliek te Veenendaal implementatie-event voor ondernemers

13-10-2017, 10:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 21 oktober 2017, 10:00 tot 17:15

Locatie:

Wiltonstraat 56, Veenendaal
De Basiliek
Veenendaal

Zaterdag 21 oktober 2017 wordt in de Basiliek in Veenendaal het implementatie-event Springplank naar Succes gehouden voor ondernemers. Deze dag bevat workshops van topcoaches onder andere gericht op focus, marketing en het ontdekken en overwinnen van blokkades als ondernemer. Ook zijn er workshops waarin ondernemers leren om een professionele video te maken, een e-book of een boek te schrijven of profielteksten voor een website. Diverse coaches, zoals Hugo Bakker, Willy Valk, Dennis van der Spoel zijn betrokken bij dit event en bieden hun nieuwste inzichten.

Aangezien het accent in de workshops op implementatie ligt biedt deze dag ondernemers veel kansen voor het daadwerkelijk boeken van resultaten. Op het event werken ondernemers ook samen in het unieke Multimind Masterflowproces: onder deskundige begeleiding worden zij ondersteund bij thema's waar zij mee worstelen. In het contact met de ander kan nét dat inzicht ontstaan dat een ondernemer nodig heeft voor het beantwoorden van een actuele vraag.

Tijdens speedcoaching sessies kunnen ondernemers hun specifieke vragen voorleggen aan de coaches en is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken. Het event is gericht op ondernemers die vanuit hun passie willen bijdragen aan een beter leven voor anderen en/of een betere wereld. Ondernemers die willen samenwerken met andere ondernemers en daar de meerwaarde van zien. Op deze dag is veel gelegenheid voor direct face-to-face contact met alle trainers en coaches.

Het programma is van 10.00 tot 17.15 uur in De Basiliek te Veenendaal. Tickets zijn te bestellen via www.springplanknaarsucces.nl.