Wereldavond Rotary Veenendaal

07-08-2018, 15:31 | Lezersnieuws | Sietse Hager

Datum:

dinsdag 25 september 2018, 19:00

Locatie:

Wiltonstraat 56
de Basiliek
Veenendaal

Persbericht Rotary Club Veenendaal

Onderwerp: Rotary Wereldavond

Datum: 6 augustus 2018

Bijzondere theateravond voor UNICEF Rotary Veenendaal organiseert ?Wereldavond? voor het goede doel

VEENENDAAL ? Maandag 25 september vindt de Rotary wereldavond plaats in De Basiliek. Doormiddel van een avondvullend theaterprogramma met optredens van diverse grote namen wordt geld opgehaald voor UNICEF. ?Het is gaaf dat zoveel mooie acts hun opwachting zullen maken op het podium van De Basiliek die avond? aldus een trotse Sietse Hager.

?Tijdens de Rotary wereldavond kan het publiek onder meer genieten van stand-upcomedian Howard Komproe, de dans van Neva, het ?spoken-word? van Gershwin Bonevacia, de zang van Summer Breeze, de muziek van Klezmerband Jatszani en de bijzondere combinatie van muziek en humor van Roel C. Verburg? vervolgt Hager vol enthousiasme zijn verhaal. ?Toen het idee binnen de club ontstond om een avondvullend theaterprogramma te organiseren voor het goede doel, had ik nooit kunnen dromen dat we zo?n mooi programma zouden kunnen samenstellen. Mede door de contacten van presentator Said el Hassnaoui, aka WestSaid, zullen we deze avond van de ene bijzondere act na de andere te zien en te horen krijgen.?

De avond begint om 19:30 uur en kaarten zijn te koop via de website www.wereldavond.nl voor slechts ?35 per stuk, waarbij dus de opbrengst het goede doel ten deel valt. ?Unicef zal het geld gebruiken voor noodhulp aan kinderen. In noodsituaties zijn kinderen het meest kwetsbaar. Kinderen hebben in alle omstandigheden voeding, water, zorg en onderwijs nodig. Het mooie van UNICEF is dat ze wereldwijd werken en daardoor vrijwel altijd direct noodhulp bieden. In dit geval het verstrekken van dekens aan kinderen. Een prachtig doel dus om te ondersteunen, iedereen is dan ook van harte welkom voor een geweldige avond in De Basiliek op maandag 25 september.? zo sluit Hager zijn verhaal af.