• Roodkapje

    Wim Lanser

Volgende week in Theater De Lampegiet

06-10-2016, 17:31 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 12 oktober 2016, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Kerkewijk 10, Veenendaal
Theater De Lampegiet
Veenendaal

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Volgende week staan er drie diverse, maar alle drie zeer leuke voorstellingen op het programma. Absoluut het bezoeken waard!

Een nieuwe week met opnieuw diverse voorstellingen. De eerste voorstelling die deze week draait is Roodkapje. Het eeuwenoude sprookje is opnieuw leven in geblazen om vele kinderharten en dat van hun ouders te stelen. Maud Mulder, bekend van Idols, kruipt in de huid van Roodkapje en met haar muzikaliteit zal ze de liedjes prachtig vertolken. Woensdag 12 oktober vind deze kindermusical plaats in Theater De Lampegiet en zal om 16:00 beginnen.

Simone Kleinsma keert vrijdag 14 oktober terug naar Theater De Lampegiet en geeft het publiek opnieuw een kijkje in haar persoonlijke leven. Deze voorstelling is een reprise, dus wie haar voorstelling vorig jaar heeft bezocht, zal nu hetzelfde te zien krijgen. Op zich heel leuk, want deze vrouw is ontzettend interessant! In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musical ster, kleinkunstenaar en actrice.

Na het daverende succes van Eerste Klootviool kon het ook niet anders. Ton Kas staat dit jaar met een nieuwe voorstelling op het toneel. Met JABROER zal de toneel-, tv- en filmacteur Ton Kas grappen maken voor de sterke maag. De eeuwige zwartkijker heeft met zijn nieuwe show maar een doel: lachen tot je scheel ziet. Kas zal het toneel van De Lampegiet bestijgen op zaterdag 15 oktober.

Bij Theater De Lampegiet is genoeg keuze voor een complete avond uit. Bestel uw tickets online op www.lampegiet.nl en kies de beste plaatsen.