• Veense Artis Amore

'Veense' Artis Amore terug in Theater De Lampegiet!

15-02-2016, 17:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 27 februari 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Veenendaal

Toneelgroep Artis Amore is terug in het theater met een gloednieuwe voorstelling: Familie Bruinsma in de bocht - Groeten uit de Veluwe. Een hilarisch verhaal over een confrontatie tussen de welgestelde familie Zwaanswijk en de 'zwaksociale' familie Bruinsma. Hoe zal die confrontatie aflopen? Op zaterdag 27 februari 2016 is deze hilarische toneelvoorstelling te zien in Theater De Lampegiet.

De voorstelling 'Familie Bruinsma in de bocht' gaat over twee families op een camping in de Veluwe. De welgestelde familie Zwaanswijk heeft een verblijf gewonnen op de Veluwe. Helaas had niemand hen verteld dat dit in stacaravan is. Aangezien zij in het dagelijks leven vooral luxe gewend zijn, valt dit weekend hen zwaar. Helemaal als zij kennis maken met de familie Bruinsma, die het uitstekend naar de zin heeft op de camping. Met de voorstelling bent u gegarandeerd van een doldwaze avond uit.

Het script van Familie Bruinsma in de bocht is geschreven door Carl Slotboom. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van ons eigen 'Veense' Artis Amore.

Familie Bruinsma in de bocht - Groeten uit de Veluwe - zaterdag 27 februari - aanvang: 20.00 - €16,00 - Kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet. Of koop kaarten aan de servicebalie van de bibliotheek in de Cultuurfabriek.