• Gerald en Nelinda Troost, Robert Paul Fennema

    De Basiliek
  • Swing-in 30 sept 2018

    Leger des Heils

Uniek muziekfeest in Basiliek Veenendaal

14-09-2018, 15:34 | Lezersnieuws | Robert Paul Fennema

Datum:

zondag 30 september 2018, 17:00

Locatie:

Wiltonstraat 56
de Basiliek
Veenendaal

Meezingen met Gerald & Nelinda Troost en het Leger des Heils!

Het wordt een unieke avond op 30 september in de Basiliek van Veenendaal. Tijdens deze verrassende muziekavond verzorgen Gerald en Nelinda Troost samen met topmusici van de Amsterdam Staff Band van het Leger des Heils een Swing-In om nooit te vergeten! En het wordt zeker geen passieve avond, want lekker meezingen staat centraal deze avond.

Gerald en Nelinda zijn enthousiast over de samenwerking met het Leger des Heils: ?Het leuke ervan is, dat twee verschillende werelden bij elkaar komen. Wij leiden regelmatig samenzang tijdens verschillende gelegenheden, waaronder elke maand de Sing-in in de Basiliek. De Swing-in met de Amsterdan Staff Band is een heel leuk uitstapje op deze variant. We zien er dan ook erg naar uit!

Inspirerend, krachtig en bemoedigend ?Samen zingen is een heel krachtig iets. Met mensen uit verschillende kerken of achtergronden gezamenlijk hetzelfde lied zingen is prachtig. Alleen dat gegeven is al inspirerend genoeg om bij te willen zijn. Daarnaast hebben we prachtige liederen uitgezocht die we die zondag met elkaar gaan zingen. Liederen van hoop, troost en vertrouwen. Erg bemoedigend voor in welke situatie je je ook bevindt. Dus wat dat betreft is iedereen van harte uitgenodigd!?

Avontuur Ook majoor Robert Paul Fennema van het Leger des Heils in Ede ziet uit naar de Swing-In: ?Ik zie dit als een avontuur waarbij we verschillende muziekstijlen met elkaar verbinden, tot eer van God. Er is zoveel prachtige muziek ?n er zijn zoveel prachtige muziekstijlen. Zo hebben Gerald en Nelinda hun herkenbare Praise and Worship stijl, terwijl de Amsterdam Staff Band een ?chte Leger des Heils stijl heeft. Tijdens de avond zullen meerdere liederen door Gerald, Nelinda en de ASB samen worden uitgevoerd, waarbij mensen heerlijk kunnen meezingen. De combinatie van beide muziekstijlen is verrassend swingend... Dus ik zou zeggen: Doe mee, maak het mee!?

Iedereen is op zondag 30 september 2018 om 17.00 uur van harte welkom in de Basiliek, Wiltonstraat 56 in Veenendaal. Kaarten ? ? 5,- per stuk zijn verkrijgbaar via https://basiliekveenendaal.nl/agenda/swing-met-de-amsterdam-staff-band.

Eventueel is het mogelijk om op zondagmiddag kaarten ?aan de deur? te kopen met PIN.