• Pieter Derks

    Foto: Bob Bronshoff

Reprise Pieter Derks met 'Zo goed als nieuw'

18-03-2016, 13:11 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 31 maart 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Veenendaal

Pieter Derks staat tegenwoordig alleen nog maar voor volle zalen. Hij is snel, vakkundig, venijnig, muzikaal en altijd actueel. De reprise van de voorstelling 'Zo goed als nieuw' in Theater De Lampegiet, op donderdag 31 maart.

De grote doorbraak van Pieter Derks kwam met zijn wekelijkse fragment in De Wereld Draait Door. In zijn theatervoorstelling 'Zo goed als nieuw' hanteert hij weer de stijl als zijn vorige shows, die inmiddels zijn handelsmerk begint te worden: vriendelijk van toon, maar vol scherpe grappen en confronterende vragen. Altijd fris commentaar op het laatste nieuws van de dag.

Maar ook, als verrassing voor wie hem alleen als huiscabaretier van De Wereld Draait Door kennen, met mooie liedjes en fantasierijke verhalen. Het komt allemaal langs in een vlot en vrolijk tempo - en elke avond zo goed als nieuw.

De recensies op zijn eerdere programma waren erg lovend:

"Een verademing, verzorgd, actueel, venijnig, literair en muzikaal." (Volkskrant)

"Pieter Derks staat als een huis" (Telegraaf)

"Een vriendelijk ogende, slimme doordenker die niet alleen veel spitse grappen maakt, maar ook een verrassende draai kan geven aan alles dat logisch lijkt." (NRC)

"Derks goochelt met actualiteiten zoals een jongleur zijn ballen in de lucht houdt." (Parool)

Pieter Derks in Theater De Lampegiet met actueel cabarettheater. Dus ook als u deze voorstelling denkt al gezien te hebben, zal het toch niet dezelfde avond zijn. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Pieter Derks - Zo goed als nieuw (reprise) - Donderdag 31 maart - aanvang: 20.00 - € 25,00 - Kies zelf plaatsen en print zelf tickets op www.lampegiet.nl of koop kaarten aan de servicebalie van de bibliotheek in de Cultuurfabriek.

Website evenement : www.lampegiet.nl

Locatie evenement : Theater De Lampegiet, Kerkewijk 10, 3901 EG, Veenendaal

Datum evenement : Donderdag 31 maart

Begindatum en tijd evenement : 20.00

Einddatum en tijd evenement : -