• logo

    archief vereniging

Paasbingo bij Scheepjeswolharmonie

02-04-2017, 08:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 15 april 2017, 08:26

Locatie:

, Veenendaal
Verenigingsgebouw, Schoolstraat 11a, (zijstraat van de Prins Bernhardlaan tegenover drogisterij van de Kraats)
Veenendaal

Zaterdag 15 april a.s. organiseert de Scheepjeswolharmonie haar jaarlijkse Paasbingo! Er zijn vele prachtige prijzen te winnen voor jong en oud, denk bijvoorbeeld aan leuke geschenksets, (buiten)spellen, fleurige voorjaarsbloemen om in de stemming te komen en natuurlijk mogen de Paaschocolaatjes ook niet ontbreken! Er zijn negen spelrondes met steeds drie mooie prijzen. Een kaart kost 8,50 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen slechts 6 euro. Na afloop van de bingo is er een verloting, waarbij de hoofdprijs een prachtige mand vol met lekkers is voor tijdens de Paasdagen!

De opbrengst van de avond gaat volledig naar het uniformfonds voor de aanschaf van nieuwe uniformen. De bingoavond vindt plaats in het verenigingsgebouw aan de Schoolstraat 11a (zijstraat van de Prins Bernhardlaan). Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, de bingo begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom!

Kijk ook eens op onze website www.scheepjeswolharmonie.nl voor het bestellen van Schupse knopen of volg de vereniging op Facebook.