• Het jaarlijks terugkerende Grebbeconcours is uitgegroeid tot een vast gegeven in Rhenen en omstreken.

    Jarko du Pré

Ouderwets gezellig paardenconcours in Rhenen

13-09-2017, 09:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017, 09:00 tot 17:00

Locatie:

, Rhenen
Terrein aan de Autoweg (3911 TK) in Rhenen.
Rhenen

Paardensportliefhebbers kunnen 23 september hun hart ophalen bij het jaarlijks terugkerende GrebbeConcours. Het ouderwets gezellige concours, dat volgend jaar haar zeventig jarig jubileum viert, is uitgegroeid tot een vast gegeven in Rhenen en omstreken.

De landelijke sfeer en de bosrijke wedstrijdlocatie op de grens van Utrecht, het Rivierengebied en Zuid-West Veluwe maken het GrebbeConcours niet alleen voor paardensporters, maar ook voor dagjesmensen aantrekkelijk. De entree is voor toeschouwers gratis en er is catering aanwezig.

Het door LR De Grebberuiters georganiseerde evenement biedt twee aparte ringen voor dressuur- en springruiters. De dressuurproeven zijn voor zowel pony's als paarden in de klassen BB tot en met M2. Het springen is voor pony's in alle klassen en voor paarden van BB tot en met M.

De wedstrijdlocatie aan de Autoweg in Rhenen bevindt zich op een hooggelegen landbouwperceel waardoor vocht sneller in de grond trekt. Zowel het losrijden als het rijden van de proeven gebeurt op akkerbouw/zandgrond.

www.grebbeconcours.nl