• Open Ondernemerskoffie in Bennekom op 20 februari in teken van LinkedIn

    Karin Bronwasser

Open Ondernemers Koffie Bennekom 20 februari over LinkedIn tips

08-02-2018, 14:40 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 20 februari 2018, 09:00 tot 11:00

Locatie:

Brinkstraat 4, Veenendaal
De Dorpsherberg in Bennekom
Veenendaal

Op 20 februari 2018 staat de Open Ondernemers Koffie Bennekom en omgeving in het teken van LinkedIn tips voor ondernemers. Zoals altijd draait de Open Koffie om informeel netwerken en kennismaken onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee met lekkere koekjes. Daarnaast stimuleren de organisatoren met maandelijkse thema's het uitwisselen van kennis. Deze maand staat het verbeteren van je LinkedIn profiel als ondernemer centraal.

Een optimaal LinkedIn profiel

Een goed LinkedIn profiel stimuleert online zichtbaarheid en kan zelfs nieuwe klanten opleveren. Hoe dat zit, legt Annet van Betuw rond half tien uit. Annet geeft sinds eind 2009 presentaties en workshops social media en publiceerde het boek Social media voor senioren (uitgeverij Scriptum, 4e editie 2016). Haar workshops, ook over LinkedIn, zijn praktisch, laagdrempelig en gericht op kennis en ervaring van de deelnemers. Tijdens de Open Coffee geeft ze in circa 20 minuten achtergrondinfo over LinkedIn en praktische tips over het maken van een optimaal profiel. Daarna kun je als ondernemer samen verder sparren met collega-ondernemers en de tips verder uitwerken.

Pitchrondje

Natuurlijk krijg je ook deze maand weer de gelegenheid om binnen 1 minuut te pitchen. Kort maar krachtig dus. Even heel kort de essentie van jouw bedrijf en jouw werk zodat het netwerken daarna weer een stukje makkelijker gaat. Met daarbij ook de uitnodiging om gelijk een tip of uitdaging te delen. Om zo ook inhoudelijk meer de diepte in te kunnen met anderen. Op de promotietafel kun je je folders en visitekaartjes neerleggen.

Koffie

De sponsor van de Open Coffee vorige maand, Result Coach Sven Hiltrop, houdt als spin-off op donderdag 22 februari in de Dorpsherberg een extra training/lezing over Fortido, de wereld waarin ondernemers met energie en focus verschijnen in hun zakelijke en persoonlijke leven. Deze maand is er verder geen sponsor, dus iedereen rekent de koffie zelf af (nieuwe sponsors zijn altijd welkom natuurlijk). De organisatie hoopt in ieder geval dinsdag 20 februari van 9.00 in de Dorpsherberg weer veel lokale ondernemers te zien bij de Open Ondernemers Koffie. Ken je een ondernemer die nog niet op de Open Koffie is geweest? Neem hem of haar gerust een keer mee.

De Open Ondernemers Koffie

Dinsdag 20 februari 2018 van 9-11 uur

Dorpsherberg, Brinkstraat, Bennekom.