• Netwerken en uitwisselen in een ontspannen sfeer

    Monique van Dam

Open Coffee Bennekom netwerk(t)

11-03-2018, 11:54 | Lezersnieuws | Monique van Dam

Datum:

dinsdag 20 maart 2018, 09:00 tot 11:00

Locatie:

Brinkstraat Bennekom 4
De Dorpsherberg
Veenendaal

Voor de ene ondernemer is netwerken makkelijker dan voor de andere. Wat zijn de do?s en don?ts van het ?nieuwe netwerken?? Wat maakt een succesvolle en authentieke pitch? De Open Coffee van Bennekom en omgeving geeft daar op dinsdag 20 maart antwoord op. Gastspreker Daryl Baars van Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal deelt dan als ondernemer en voorzitter van ondernemersnetwerk BIZ Ede zijn ervaringen.

Netwerken draait om het maken van een connectie met anderen. Hoe leg je het beste die verbinding? Doen visitekaartjes er nog toe? Daryl Baars gaat daar gedurende 20-30 minuten op in, met voorbeelden en tips. Tips die we daarna gelijk in praktijk kunnen gaan brengen. Zoals elke maand maken we na de presentatie namelijk weer tijd voor een kort pitch-rondje. Zodat het netwerken daarna als vanzelf gaat.

Zoals elke maand gaan de deuren van de Dorpsherberg in Bennekom speciaal weer voor ons om 9 uur open en staat de koffie klaar. Op de promotietafel kun je je folders, boek en visitekaartjes neerleggen om jezelf zichtbaar te maken. Omdat er geen sponsor is, is de koffie wel voor eigen rekening. De organisatoren heten je graag welkom tijdens de Open Ondernemers Koffie. Neem gerust een collega ondernemer mee.

De Open Ondernemers Koffie: dinsdag 20 februari 2018 van 9-11 uur in de Dorpsherberg in de Brinkstraat te Bennekom.