• Sven Schmitz en Bas van Daalen van de Nieuwjaarsduik Rhenen op de locatie waar op 1 januari de deelnemers het water gaan betreden.

    Jantine Ravenhorst

Nieuwjaarsduik Rhenen

06-12-2018, 14:20 | Lezersnieuws | Bas van Daalen

Datum:

dinsdag 1 januari 2019, 11:30

Locatie:

veerweg
Stadsstrand (nabij Passantenhaven)
Rhenen

Op 1 januari aanstaande organiseert Zwemvereniging De Blauwe Schuur voor het eerst een Nieuwjaarsduik in Rhenen. De duik zal plaatsvinden op het strand aan de Rijn dat bereikbaar is vanaf de parkeerplaats van de passantenhaven aan de Veerweg. Vanaf 10:00 uur ’s ochtend is de ontvangst bij het strand en kunnen de deelnemers zich gaan voorbereiden op de Nieuwjaarsduik. Er wordt gezorgd voor tenten waar je je kunt omkleden en waar je je spullen kunt achterlaten. Om 11:15 uur start de gezamenlijke warming-up op muziek zodat iedereen lekker warm blijft en klaar is voor de duik. Vervolgens geeft burgemeester Hans van der Pas om 11:30 uur het startschot en betreden de deelnemers het water van de Rijn. Direct na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van soep op te warmen en nog even gezellig na te praten.

Inschrijven voor deelname is gratis en kan tot en met 28 december via www.nieuwjaarsduik.zvdbs.nl. Deelnemers krijgen een muts als aandenken en soep na afloop.