• Flyer

    Vlow0318

Nieuwe editie van 'Vlow on Stage'

06-11-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 november 2017, 20:30 tot zaterdag 18 november 2017, 00:30

Locatie:

Kees Stipplein 6, Veenendaal
Stipplein
Veenendaal

Vrijdag 17 november is er weer een nieuwe editie van 'Vlow on Stage'. Met deze evenementen geeft Pop- en cultuurpodium Vlow een podium aan talent uit de regio. Deze editie vind plaats in restaurant 'Stipplein'. Op deze avond zijn er 4 veense bands die het podium betreden. De deuren zijn geopend vanaf 20:30 uur en de entree is 2,50. De line up bestaat uit:

Sweet 94

De vier heren van Sweet 94 hebben al heel wat ervaring vanuit andere bands. De ene helft maakt podia onveilig vanuit de indie groep The Doots.

De andere helft speelde al jaren geleden met elkaar in de band New Day Rising. Zanger/gitarist Gerrit Scholten kunt u kennen als de drummer van Mark & the Spies die de tweede helft van zero's in binnen en buitenland sixties garage te gehore bracht.

De vanuit de jaren 90 geïnspireerde rock van Sweet 94 doet denken aan bands als The Lemonheads, Weezer en Machester Orchestra. Puntige gitaarliedjes met melodieuze samenzang.

DRIESDRASDROES

DRIESDRASDROES is een semi-akoestisch duo die oude klassiekers combineert met verassend eigen werk. Finalist tijdens de eerste editie van de popronde van Vlow, en winnaar van de publieksprijs. Tijdens de wisselingen op het podium zullen DRIESDRASDROES een semi-akoestische set spelen in het restaurant. Met als eindresultaat: een glimlach.

Pioneers Town

Een explosief mengsel van verschillende genres, hervonden plezier, en achterwegen gelaten desillusies dat zich ontvlamt in een dynamische show.

Eigen(wijze) indie songs met een rauw randje, Pioneers Town timmert al een aantal jaar succesvol aan de weg.

Een aantal hoogte punten: live op de landelijke radio bij 3fm, live op de landelijke TV bij 'De Wereld Draait Door' en het Bevrijdingsfestival van Wageningen.

Orangebud

Orangebud rockt. Al 16 jaar. Met eigen werk. De heren hebben al veel podia gezien in en buiten Veenendaal, en heeft een trouwe aanhang. De heren sluiten deze avond knallend af. Succes verzekerd.