• Deelnemers FitStapprogramma

    Theo Tangeler (FitStap.nl)

Nieuw beweegprogramma in Veenendaal

12-08-2018, 22:22 | Lezersnieuws | Anja Sokolowski

Datum:

maandag 24 september 2018, 14:00 tot maandag 10 december 2018, 15:30

Locatie:

Plesmanstraat 2
Centrum voor Bewegen
Veenendaal

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op 24 september start FitStap in Veenendaal. Gecertificeerde wandelcoach Ruud Sokolowski helpt de deelnemers om zich voor nog geen ? 12 per week vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk ?n haalbaar!

Zelf je training plannen De deelnemers trainen gedurende het programma ??n keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Ruud Sokolowski. Tijdens de trainingen is er ? behalve beweging ? ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

FitStap coach Uw FitStap coach voor deze periode is Ruud Sokolowski. Hij heeft de opleiding gevolgd en afgerond bij de KWBN. Daarnaast is hij
Hardloop-, (sportief-)wandeltrainer, trainer nordic walking, conditie- en hersteltrainer.

Aanmelden Het 12 weken durende programma FitStap kost ? 139,-. Nu 50% introductiekorting. Aanmelden kan via www.fitstap.nl. Op deze website vind je meer informatie over FitStap. U kunt ook bellen 0318-561251 of een e-mail sturen naar info@loopinstituutruudsokolowski.nl

Startlocatie: Centrum voor Bewegen, Plesmanstraat 2, Veenendaal.

Datum, tijdstip 24, 25 en 26 september om 14:00 uur. Een les duurt 60 min met daarna nog een korte evaluatie.