Nacht van Gebed in Veenendaal

16-05-2018, 13:13 | Lezersnieuws | Bert Troost

Datum:

vrijdag 1 juni 2018, 21:00 tot zaterdag 2 juni 2018, 05:00

Locatie:

Prins Bernhardlaan 26
Gebouw Maranatha
Veenendaal

Zondag 27 mei wordt in veel kerken aandacht besteed aan de Vervolgde kerk in heel de wereld. Daarnaasdt is er de Avond/Nacht van Gebed voorvervolgde christenen in gebouw Maranatha ( achter boekhandel de Rank op de Prins Bernhardlaan ). Ook op vele andere plekken in Nederland en Belgie wordt die nacht gebeden.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ?s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: ?Elke avond zijn we bang dat we ?s nachts wederom worden aangevallen. ?s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.? Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azi?.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in Maranatha ( achter boekhandel De Rank ) te Veenendaal. De Nacht begint om vrijdagavond 1 juni om 21.00 uur en duurt tot 5.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond/ nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen en zien we de verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed. De getuigenissen die we horen, zijn een bemoediging om te horen !

Neem voor vragen contact op met: Bert Troost , 0622272112/ email berttroost@versatel.nl of Jeanet Dijkhuizen, 0627591155/ dijkhuizenjeanet@gmail.com