• Mylou Frencken

    Govert de Roos

Mylou Frencken op een ontdekkingsreis in Spectrum

02-04-2016, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 21 april 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Veenendaal

Mylou Frencken, de entertainer, cabaretière en liedschrijfster, op ontdekkingsreis in de voorstelling 'Zinloos Zuchten' op donderdag 21 april.

In haar nieuwe voorstelling 'Zinloos Zuchten' verkent zangeres/cabaretière /liedschrijfster Mylou Frencken het zoetzure sentiment van de saudade. Ze neemt haar publiek mee naar Lissabon en Rio de Janeiro, maar ook naar de studeerkamer van haar vader waar zij al op jonge leeftijd luisterde naar zangers en zangeressen als Caetano Veloso en Elis Regina. Daar begon het genieten van vergeefs verlangen.

Met haar tedere liedjes, ontroerende verhalen en haar humoristische zelf brengt Mylou Frencken het ongrijpbare geluk binnen handbereik. Mylou Frencken wordt ondersteund door de gitarist Ronald Schmitz. De voorstelling wordt gespeeld in Spectrum op het Kees Stipplein en is vrije zit. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar!

Mylou Frencken - Zinloos Zuchten - donderdag 21 april - aanvang: 20.00 - €17,50 - Print zelf tickets op www.lampegiet. Of koop kaarten aan de servicebalie van de bibliotheek in de Cultuurfabriek.

Website evenement : www.lampegiet.nl

Locatie evenement : Theater De Lampegiet, Kerkewijk 10, 3901 EG, Veenendaal

Datum evenement : Donderdag 21 april

Begindatum en tijd evenement : 20.00

Einddatum en tijd evenement : niet bekend