• Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" bestaat 60 jaar!

    Patrick van Ommeren

Mallet-Percussionband Drumband Rhenen organiseert jubileumtaptoe

10-01-2018, 22:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 november 2018, 19:30 tot 22:15

Locatie:

Groeneweg 58, Rhenen
Sport- Recreatiecentrum 't Gastland
Rhenen

In 2018 bestaat "Drumband Rhenen" 60 jaar!

Na de malletdag van maart organiseert Drumband Rhenen op zaterdag 10 november een indoor jubileumtaptoe. Met de deelname van ESKA Bemmel, Chr. Showkorpsen IRENE uit Ede, Jong Kamper Trompetter Korps uit Kampen en Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht zal deze jubileumeditie van Taptoe Rhenen zeker het bekijken en beluisteren waard zijn.

Tijdens de taptoe toont Drumband Rhenen voor het eerst haar nieuwe show Simply the best aan het Rhenense publiek. Met deze show slaat de band een nieuwe weg in. De toevoeging van een front ensemble, ook wel pit genoemd, geeft extra expressie aan de muziek en door middel van een dansact van de jeugd en het optreden met een zangeres wordt het publiek van begin tot einde vermaakt. De effecten en de dynamiek van de nieuwe show worden door het showuniform, uitgevoerd met lichte lijnen op een donkere achtergrond, nog eens extra geaccentueerd. Hiermee bevestigt Drumband Rhenen definitief haar status als showband!

Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" nodigt u van harte uit om de indoor jubileumtaptoe bij te wonen. De taptoe vindt plaats op zaterdag 10 november om 19.30 uur in Sport- Recreatiecentrum 't Gastland aan de Groeneweg in Rhenen. De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon.

Meer informatie op drumbandrhenen.nl en facebook.com\Drumbandrhenen.