• NPV-directeur Esmé Wiegman

    Tineke van der Zwaag

Lancering NPV Ondernemer voor het leven

30-10-2017, 15:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 14 november 2017, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Kerkewijk 115, Veenendaal
NPV
Veenendaal

De NPV - zorg voor het leven wil de komende jaren haar invloed vergroten door meer aandacht voor het leven te vragen in politiek en samenleving. Ondernemers kunnen de reikwijdte van het geluid van leven in de Nederlandse samenleving helpen vergroten.

Daarom wordt op dinsdag 14 november in Veenendaal de 'NPV Ondernemer voor het leven' gelanceerd. Sprekers zijn Risco Balkenende, directeur Inclusief Group, en NPV-directeur Esmé Wiegman.

De bijdrage van Risco Balkenende is getiteld 'Met overtuiging en succes ondernemen voor het leven'. Binnen zijn vorige en huidige functies is hij gefocust op de relatie tussen mens en rendement. Esmé Wiegman-van Meppelen Scheppink, directeur van de NPV, zal spreken over 'Terugbrengen van het geluid van leven in politiek en samenleving.'

De NPV verwacht dat ondernemers de organisatie kunnen helpen bij bijvoorbeeld het bedenken en lanceren van campagnes. Ook is er een rol voor hen weggelegd in het verspreiden van campagne-uitingen en het financieel mede mogelijk maken van campagnes. Zo kunnen zij de gewenste invloed in de samenleving versterken.

De NPV wil de komende jaren met kracht haar missie realiseren: Het leven is een gave van de Schepper zelf. Dat leven is kostbaar; van het prille begin tot het einde. Vanuit de Bijbelse opdracht komt de NPV op voor dit mensenleven, in welke fase dan ook.

Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom op de lanceringsbijeenkomst. U kunt zich aanmelden via onze website: www.npvzorg.nl/ondernemersbijeenkomst .