• Koninklijke Ginkel Groep

    Jan-Fotografie

Kansen met Participatie

08-06-2018, 17:01 | Lezersnieuws | Nel van Vessem

Datum:

maandag 18 juni 2018, 15:30 tot 17:30

Locatie:

Nieuweweg-noord 255
Koninklijke Ginkel Groep
Veenendaal

U wilt vanuit de MVO-gedachte best graag iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Of u bent dit wellicht wettelijk verplicht vanuit de Participatiewet. Maar hoe pakt u het aan? Wie kan u ondersteunen?

Tijdens de workshop Kansen met Participatie van de BOV Business School krijgt u niet alleen inzicht in de wetgeving over dit onderwerp, maar hoort u ook hoe de mensen van het WerkgeversServicePunt regio FoodValley (WSP) u hierbij kunnen ontzorgen.

Na afloop weet u precies op wie u een beroep kunt doen bij bijvoorbeeld de administratieve verwerking, maar ook wie u en uw nieuwe medewerker kan coachen. Door niet te kijken naar de beperking maar naar de mogelijkheden van een persoon, krijgt u er een waardevolle en gemotiveerde collega bij, zo is de ervaring. Niet alleen grote bedrijven, maar juist ook de kleinere MKB-bedrijven zijn in de regel dan ook zeer tevreden als ze iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben genomen.

Presentatie: Franka van Schuppen. We zijn op 18 juni te gast bij de Koninklijke Ginkel Groep, Nieuweweg-Noord 255.

Programma 15.30 uur inloop 16.00 uur kennismakingsquiz over Kansen met Participatie 16.30 uur HetWerktNu door Marc Keppel 16.45 uur coaching en begeleiding werkgever door Sydney Clark 17.00 uur voorstellen accountmanagers Veenendaal WSP FoodValley 17.15 uur netwerken en napraten. De catering wordt verzorgd door IW4.

De BOV Business School is een gezamenlijk initiatief van gemeente Veenendaal en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. De toegang tot deze praktische en interactieve kennissessies voor en door ondernemers is gratis voor alle ondernemers uit Veenendaal. U dient zich vooraf aan te melden via https://boveenendaal.nl/evenementen/kansen-met-participatie/