• Vr 25 mei Margriet Eshuijs met soloprogramma Journey in Veenendaal

    Boy Eshuijs

Journey - soloprogramma Margriet Eshuijs

17-05-2018, 20:04 | Lezersnieuws | Kirsten Benschop

Datum:

vrijdag 25 mei 2018, 20:00

Locatie:

Spiesheem 54
Het Ontmoetingshuis
Veenendaal

JOURNEY-een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.

Margriet Eshuijs vertelt, zingt en speelt de liedjes die zich aandienden tijdens de reis, 'Journey' die zij maakte met haar hond Lola. De vrolijkheid van ?Can?t stop the feeling? van Justin Timberlake en de melancholie in ? Over the Rainbow? van Judy Garland verstrengeld met die buitengewoon mooie liedjes die singer songwriter Maarten Peters voor haar schreef zoals ?God is asleep? en het lied ?Vergeef me lief? naar het gedicht van verzetsvrouw Truus Menger, geven het programma een persoonlijke sfeer. Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeerde zien in beeldcollages als decor. De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek en ineens was er die andere weg, Journey, en kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een heel andere klank en kleur.

Margriet Eshuijs zingt en begeleidt zichzelf op piano, gitaar, octaafgitaar, elektrische gitaar, accordeon en arrangeert live haar muziek met eigentijdse looping technieken.

Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium als zangeres en instrumentaliste. Ze kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Ze deelt ook haar kennis als zangdocent op conservatoria, met haar PopUpkoor, in haar priv? lespraktijk en is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.

Te zien: vrijdag 25 mei in Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 te Veenendaal. Aanvang 20 uur, zaal open 19.45 uur. Kaarten ? ? 15,00 incl. consumptie via www.ontmoetingshuis.nl