Jonge mensen met dementie

03-04-2018, 12:32 | Lezersnieuws | Marga van Oort

Datum:

dinsdag 17 april 2018, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Kerkewijk 77
De Engelenburgh
Veenendaal

Persbericht Het Alzheimer Caf? Veenendaal is open op dinsdag 17 april 2018.

Ons programma deze avond is getiteld: Dementie op jonge leeftijd. De echtgenote wil haar ervaringen met dementie op jonge leeftijd met ons delen. Ze heeft er af en toe over verteld, ook in de periode dat haar man meekwam naar het Alzheimer Caf?. Haar man heeft een aantal jaren geleden de diagnose gekregen: fronto temporale dementie. Op deze leeftijd wordt het gezin en de loopbaan ook geraakt door zo?n diagnose.

We hopen u allemaal weer te zien!

Namens het Alzheimer caf? Veenendaal, Marga van Oort.

Het Alzheimer Caf? is een ontmoetingsplek voor mensen met een vorm van dementie, familie, buren, hulpverleners en andere belangstellenden.

Inloop vanaf 19 uur. Start programma: 19.30 uur Vanaf 21 uur na afloop van het programma is er gelegenheid om wat na te praten met een glaasje fris.

De bijeenkomsten zijn gratis, inclusief consumpties. Locatie: De Engelenburgh, Kerkewijk 77, 3901 WB Veenendaal. In zaal De Zwaai, 1e verdieping. Parkeren: gratis

Informatie en steun: bel de Alzheimertelefoon 0800 ? 5088. Dagelijks bereikbaar. https://dementieveenendaal.nl/ https://www.dementie.nl https://samendementievriendelijk.nl/ Info: margavanoort@gmail.com https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/veluwe-vallei-grebbe