• Mirjam van der Vegt

    Bemind Fotografie

Inspiratieavond bij Huis van Bloemen

22-06-2018, 21:41 | Lezersnieuws | Natalie Verhoog

Datum:

vrijdag 13 juli 2018, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Davidsplein 11
Huis van Bloemen
Veenendaal

Auteur Mirjam van der Vegt en Huis van Bloemen bieden kleur en inspiratie tussen de bloemen. Zij bieden op 13 juli een onthaastende avond waarin je op reis gaat naar je hart. Je gaat naar huis met aanwijzingen voor balans in je dagelijks leven, een boek en een bos bloemen.

Auteur Mirjam van der Vegt neemt bezoekers tijdens de avond mee op reis naar je hart door zeven interactieve aanwijzingen waar je praktisch mee aan de slag kan in je dagelijks leven. Zodat je kunt leven en werken zonder opgebrand te raken. Om de boodschap te laten landen, ga je op deze avond ook met je vingers aan de slag; je stelt je eigen boeket samen en leert meer over bloemen. Een verdiepende en ontspannende avond ineen.

Mirjam van der Vegt is auteur, stiltetrainer en spreker. Ze schreef de veelgelezen Stiltelijn, waaronder Koester je hart, het Stiltedagboek en Adem de dag. Bij deze boeken organiseert ze retraites en interactieve lezingen.

Huis van Bloemen heeft twee prachtige bloemenzaken in Veenendaal en Middelburg waar je terecht kunt voor goed advies en mooie bloemen, kijk op www.huisvanbloemen.nl. Zij heten je deze avond in Veenendaal, aan het Davidsplein 11, van harte welkom en verzorgen de bloemenworkshop. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.mirjamvandervegt.nl/qsbloomavonden.

Inloop 19.30 | Start lezing 20.00 | Einde 22.00