• Elke dag veel haar in de kam of afvoerputje?

    istock
  • Kaal worden hoeft niet meer.

    istock

Info avond haaruitval 16 november So Beauty

06-11-2017, 14:41 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 16 november 2017, 19:00 tot 21:00

Locatie:

Zandstraat 52, Veenendaal
So beauty schoonheidssalon
Veenendaal

Iedereen die last heeft van haaruitval, hoofdhuid- of haarproblemen is welkom op de gratis Info avond bij So Beauty op donderdag 16 november a.s. van 19.00 tot 21.00 uur, Zandstraat 52 in Veenendaal. Aanmelden is niet nodig.

Heeft u last van Alopecia, dun, slap of beschadigd haar? Zit kaal worden in uw familie? Wilt u na de chemo zo snel mogelijk uw haar terug? Dan is er voor u goed nieuws. Er is nu een nieuwe behandeling die haaruitval stopt, de hoofdhuid gezond maakt en die voor 40-60% meer haar zorgt. De behandeling is ontwikkeld door Pro Haarzorg en is een combinatie van lichttherapie (low level laser- plus LED-licht) en het diep insluizen van innovatieve producten met zuurstof en radiofrequentie. De behandeling is geschikt voor de meest voorkomende oorzaken van haaruitval en hoofdhuidproblemen bij vrouwen en mannen. De Nederlandse Haarstichting erkent dat deze behandeling een succesvol alternatief is voor medische ingrepen en haartransplantatie.

Weer een volle bos eigen haar?

Wellicht denkt u nu hoe kan het dat ik weer een volle bos eigen haar krijg? Haar dat er niet meer is komt toch nooit meer terug? Dat klopt maar uw hoofdhuid bevat heel veel haarzakjes die nog nooit in uw leven haren hebben gemaakt. De behandeling activeert deze "slapende" haarzakjes en zorgt er voor dat haren langer doorgroeien. Haren worden dikker en vallen minder uit. Het licht doodt bacteriën en versnelt de genezing van ontstekingen. In de haargroeiproducten zitten stoffen die de opname door de haarzakjes van het DHT hormoon remt. Een overgevoeligheid voor dit hormoon is vooral de oorzaak dat mannen en soms ook vrouwen kaal worden. Tijdens de info avond wordt de werking volledig uitgelegd en wordt de behandeling gedemonstreerd.

Digitale haar- en hoofdhuidanalyse

Tijdens de Info avond wordt ook een digitale haar- en hoofdhuidanalyse gedemonstreerd. Een goede analyse is essentieel voor het welslagen van de behandeling. Er worden digitaal uitvergrote foto's gemaakt en vastgelegd. Hierdoor is het resultaat van de behandeling altijd aantoonbaar te volgen.

Wilt u meer weten of een gratis digitale haaranalyse?

Kom dan naar onze Info avond of maak een afspraak voor een gratis infogesprek en haaranalyse met de waarde cheque in de krant van 8 november.

Meer informatie kunt u ook lezen op www.sobeautysalon.nl of op de site www.prohaarzorg.nl.