• Van Dam Loopbaanbegeleiding in Veenendaal

    Onbekend

Gratis workshop Solliciteren met Succes in Veenendaal

09-02-2018, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 6 april 2018, 15:00 tot 16:00

Locatie:

Vendelier 4, Veenendaal
Van Dam Loopbaanbegeleiding
Veenendaal

Hoewel het aantal banen in een groot aantal sectoren fors groeit, zijn er nog altijd vacatures waar veel kandidaten voor beschikbaar zijn. De verhouding tussen vraag en aanbod verschilt ook sterk per regio. Voor sommige vacatures is de concurrentie tussen sollicitanten nog steeds groot. Om uitgenodigd te worden voor een gesprek speelt opleiding, ervaring en leeftijd een grote rol. Deze factoren zijn niet of niet direct te beïnvloeden.

Wel te beïnvloeden en ook van groot belang zijn een goede motivatiebrief, CV en een aansprekend profiel op LinkedIn. De ervaring leert dat menig sollicitant op dit laatste vrij eenvoudig de nodige vooruitgang kan boeken.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je effectiever solliciteren en meer weten over je kansen en mogelijkheden? Jouw curriculum vitae eens laten bekijken door een ervaren adviseur? Je bent van harte welkom bij de Workshop Solliciteren met Succes. Je kunt aan de workshop deelnemen als je nu in loondienst werkzaam bent. Deelname aan deze workshop is gratis.

De workshop vindt plaats op vrijdagmiddag 6 april bij Van Dam Loopbaanbegeleiding (Vendelier 4) in Veenendaal. De workshop start om 15.00 en duurt tot 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om je CV te laten checken en/of advies te krijgen. Wil je meer weten of direct aanmelden? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt!