• De buitenfilm C´est La Vie vrijdag op het Stadsstrand

    filmdepot

Films in Veenendaal

22-07-2018, 08:58 | Lezersnieuws | Mireille Van den Heuvel

Datum:

vrijdag 27 juli 2018, 22:15

Locatie:

Stadsstrand/Landjepik
Veenendaal

De buitenfilm op vrijdag Na een warme dag is het prima toeven op het Stadsstrand, lekker achterover geleund op kleedje of stoel genieten van een luchtige zomerse film, de Franse komedie C'est La Vie! In deze film zijn we te gast op de bruiloft van Pierre en Helena in een prachtig 17e eeuws kasteel. Onder de bezielende leiding van de ervaren cateraar Max belooft het een grandioos feest te worden. Maar tot frustratie van controlefreak Max heeft het personeel andere plannen.

Zaterdag in Zaal Spectrum En wie na zo?n zinderende zomerdag liever binnen wat afkoelt, kan zaterdag terecht in filmzaal Spectrum voor de politieke oorlogsthriller Darkest Hour. De film vertelt het verhaal van Winston Churchill die als kersverse Britse premier voor de moeilijke keus staat: vreedzaam onderhandelen met de Duitse dictator Adolf Hitler of de wapens oppakken en het Duitse leger terugdringen. Acteur Gary Oldman is haast onherkenbaar als Winston Churchill. De film werd dan ook beloond met verschillende prijzen voor beste grime en haarstijl. Daarnaast heeft Oldman voor zijn sterke vertolking diverse prijzen in ontvangst mogen nemen.

C?est La Vie! begint vrijdag 27 juli om 22.15 uur op het Stadsstrand. Toegang is gratis en reserveren niet mogelijk.
Darkest Hour draait zaterdag 28 juli om 20.00 uur in zaal Spectrum, Kees Stipplein 72. Met pauze. Reserveer je kaarten op www.filmhuisveenendaal.nl