• aankondiging - Een duurzame ontwikkeling in-voor Veenendaal

    MLh

Duurzame ontwikkelingen in/voor het Veen

19-08-2018, 19:15 | Lezersnieuws | Maurice L'homme

Datum:

vrijdag 7 september 2018, 19:30

Locatie:

Kees Stipplein 72
Spectrum
Veenendaal

Als aftrap voor de Open Monumentendag en Dag van de Architectuur organiseren wij op vrijdagavond 7 september wederom een avond waarbij verschillende sprekers zijn uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over een actueel thema. Dit jaar is er gekozen om onder de noemer ?Een duurzame ontwikkeling in/ voor Veenendaal? in te zoomen de vraagstukken en visies die naar voren komen als men het in Veenendaal heeft over duurzame ontwikkeling en revitalisatie van de stad.

Zo zal er op de avond een inkijk worden gegeven in de plannen, die op basis van integrale samenwerking worden ontwikkelt, voor het Franse Gat door de Patrimonium Woonservice. Ook zal er door de gemeente Veenendaal in en bredere context worden ingegaan op hun omgevingsvisie in relatie tot duurzaamheid in Veenendaal. We verwachten een inspirerende avond met veel idee?n over een actueel thema wat ons allemaal raakt.

De avond zal 7 september a.s. plaats vinden in het Spectrum (Kees Stipplein 72) en beginnen om 20:00 uur (met inloop vanaf 19:30 uur).

Omdat er net als vorig jaar helaas maar een beperkt aantal plaatsen in de zaal beschikbaar zijn, willen we u verzoeken om u aan te melden. Middels een email naar post@architectuurcentrumveenendaal.nl

Wij hopen er een bruisende avond met stof tot nadenken van te maken in het Spectrum, en hopen u daarbij te mogen begroeten.

Voor het volledige programma van de Dag van de Architectuur en Open Monumentendag kunt u terecht op onze website http://architectuurcentrumveenendaal.nl/wordpress/dag-van-de-architectuur-2018/1-programma/