• Drumband Rhenen organiseert Kerstspecial

    M. Peters van Ton

Drumband Rhenen organiseert Kerstspecial

04-12-2016, 23:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 december 2016, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Eikenlaan 46, Rhenen
't Trefpunt
Rhenen

"Volgend jaar wordt helemaal anders!" Met die woorden werd vorig jaar het najaarsconcert afgesloten. Beloofd is beloofd, en daarom organiseert Drumband Rhenen dit jaar een heuse Kerstspecial.

Met glühwein, veel lichtjes, kerstkransen, slingers en kerstbomen toveren de leden van Mallet-Percussionband "Drumband Rhenen" 't Trefpunt om tot een warme huiskamer. In deze huiskamer kunt u samen met de band, de jeugdband en zangeres Esther Gijsbertsen genieten van een gezellige kerstavond met traditionele en moderne kerstmuziek en zang.

De kerstspecial vindt plaats op zaterdag 17 december van 20.00 uur tot 22.30 uur in 't Trefpunt aan de Eikenlaan 46 in Rhenen. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Dat deze kerstspecial een bijzonder karakter heeft werd ook opgemerkt tijdens het open huis van Inloop Participatie Punt 't Trefpunt. Op speciaal verzoek van de organisaties die hierin deelnemen geeft de band voor de bewoners van deze organisaties, maar ook voor andere geïnteresseerden, een extra matineevoorstelling. De matineevoorstelling begint om 14.30 uur. De zaal is geopend vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis.