• Dovo Gala 2017

    Arjenne Niessink

DOVO Gala 2018

02-10-2018, 14:25 | Lezersnieuws | Christie van den Berg

Datum:

vrijdag 9 november 2018, 18:00

Locatie:

Wiltonstraat 56
de Basiliek
Veenendaal

De eerste editie van het DOVO-gala was een groot succes. Daarom wordt dit jaar de tweede editie georganiseerd! Spetterende muziekoptredens, bijzondere acts en een unieke veiling zullen deze avond weer tot een belevenis maken. De voetbalvereniging en businessclub kijken ernaar uit om van dit mooie event weer een succes te maken, met hopelijk een spectaculair bedrag als opbrengst.

Dit jaar vindt de tweede editie plaats op 9 november. Naast een veiling onder leiding van onze professionele veilingmeester, zijn er spetterende muziekoptredens van onder andere The Voice winnares Maan en Bloed, Zweet & Tranen finalist Samantha Steenwijk! Voetbalcommentator, sportverslaggever en reportagemaker Sierd de Vos zal samen met onze trainer Gert Kruys de presentatie voor zijn rekening nemen. Dit belooft een komisch optreden te worden waarbij voetbal uiteraard centraal staat!

Unieke veiling Voetbalvereniging DOVO en Businessclub de Heuvelrug organiseerden vorig jaar een spectaculaire veiling die maar liefst ?43.360 opbracht. Dit jaar is er wederom een unieke veiling waarbij het aanbod bestaat uit bijzondere kavels. Professionele veilingmeester Nielsson Kooijman zal er dit jaar ook weer alles aan doet om het publiek tot het puntje van de stoel te drijven. De opbrengst van de veiling wordt fifty-fifty verdeeld tussen voetbalvereniging DOVO en Businessclub De Heuvelrug.

Op naar een fantastische avond ?De eerste editie van het DOVO-gala was fantastisch?, aldus Robin Koelewijn, voorzitter Businessclub de Heuvelrug. ? De sfeer was geweldig, het eten was heerlijk en het publiek heeft zich vermaakt. Ook dit jaar kunt u genieten van een culinair topdiner, er komen verschillende chefkoks die u tijdens de avond verrassen met bijzondere gerechten. Hopelijk wordt het event ook dit jaar weer een geweldig succes!

Wilt u verzekerd zijn van een mooie plek? Reserveer dan nu via dovogala.nl